Filter Ponuda

Hrvatska
Grčka
0 € 700 €

NEWSLETTER

kursna lista 11.12.2017

PRODAJNI KURS: 121.7769 RSD

Leptokaria

Gradić Leptokaria (nekadašnje ribarsko selo) se nalazi u podnožju planine Olimp, koji je po drevnoj grčkoj mitologiji poznat kao "kuća Bogova". U blizini je drevnog Levitra, u kome je navodno živeo Orfej – jedna od glavnih figura u grčkoj mitologiji. Sa istoka je mokra od plave vode solunskog zaliva.

U ovom tipičnom grčkom mestu sa gostoljubivim ljudima, možete uživati u toplom suncu Grčke, bogatim i širokim plažama i čistom moru koje vas poziva na osvežavajuće kupanje. Možete birati da li želite da se otisnete na pecanje ili ostanete bliže obali i uživate u sportovima na vodi. Plaže su opremljene ležaljkama i suncobranima na kojima možete uživati u osvežavajućim pićima i koktelima. Kada se odmorite u vašem smeštaju, možete uživati u šetnji, diskotekama, kafe-barovima, restoranima i tavernama uz uzo ili recinu (tradicionalnoj rakiji ili vinu) uz raznu svežu ribu. Možete u kupovinu u razne vrste prodavnica i suvenirnica, a mesto ima i sve što vam je potrebno, kao što je zdravstveni centar, apoteke i poštanske usluge.
Sa ulica Leptokarije vidi se Olimp, veličanstvena slika planine uz more...
Leptokaria je pored međunarodnog autoputa od Soluna ka Atini, na samo sat vremena vožnje od Soluna, a u blizini čuvene tvrđave Platamon, doline Tempi i manastira Meteora...

Provedite nezaboravno letovanje u Grčkoj sa Dunavtursom.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja!