Filter Ponuda

Makedonija
Crna Gora Grčka
Egipat
Turska
Srbija
0 € 700 €

Obaveštenje

Vlada Republike Srbije je dana 18.11.2021. usvojila Uredbu o izmeni uredbe o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti Covid-19 izazvane viruson SARS-CoV-2 Izmenom je predviđeno da zamenska putovanja definisana navedenom uredbom putnik može iskoristiti najkasnije do 31.12.2022., a u suprotnom organizator putovanja dužan je da izvrši povraćaj uplaćenih sredstava najkasnije do 01.02.2023. godine.

Zvanično saopštenje pogledajte ovde.

kursna lista 04.10.2022

SREDNJI KURS: 117.3176 RSD

NEWSLETTER

Orašac-Oplenac-Pećina Risovača -Bukovička banja

Nema ocena.
0 KOMENTARA
DODAJ KOMENTAR I OCENI

Jednodnevni izlet - Dan Primirja

 

ŠUMADIJO OJ... 

ORAŠAC-OPLENAC-RISOVAČKA PEĆINA-BUKOVIČKA BANJA

Termin: 11.11.2022.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Bačke Palanke u 6.00h sa glavne autobuske stanice, iz Novog Sada u 7.15 (dolazni perioni na autobuskoj stanici), Beograda (steko Pumpa -stajalište Deligradska) u 8.15h. Putovanje preko Beograda i Mladenovca do znamenitog mesta ORAŠAC, mesta u kom je podignut I srpski ustanak 1804. godine. Upoznaćemo se uz priču kustosa, o istorijskim prilikama u našoj državi početkom 19. veka... Saznaćemo kako je došlo do početka ustanka na čelu sa Karađorđem... U kompleksu je spomenik Karađorđu, visok 3.40m, spomen-škola, Muzej, crkva Vaznesenja Gospodnjeg i na kraju Marićevića jaruga – mesto dogovora za podizanje ustanka.

 Nakon obilaska, polazak grupe ka Oplencu. Poseta crkvi Svetog Đorđa, zadužbini Petra I Karađorđevića. Ovde je mauzolej Karađorđevića, sa grobnicama članova dinastije Karađorđević, među njima je i vožd Karađorđe i ktitor crkve. Zbog svog izuzetnog značaja i vrednosti, ovo je jedno od najposećenijih mesta u Srbiji. Naspram crkve je i kuća Petra I Karađorđevića gde će posetioci imati priliku da vide njegove lične predmete, brojne portrete, fotografije, nakit od članova kraljevske loze. Potom sledi poseta Kraljeve vinarije, jedne od najstarijih u Evropi, koju je podigao Aleksandar I Karađorđević po ugledu na francuske vinarije. Ovde je organizovana degustacija nekoliko poznatih nagrađivanih vina koja su se nalazila i na mnogim evropskim dvorovima... Nastavak obilaska ka parku kod Karađorđevog konaka gde će se videti izložba ličnih predmeta vožda, autentično oružje iz Prvog srpskog ustanka... Slobodno vreme za kafu u nekom od lokala u blizini.

Nastavak putovanja ka pećini Risovača, koja se nalazi na samom ulazu u Aranđelovac. Pećina je stara preko 118.000 godina, bila je prvobitno stanište životinja a potom risovačkog neandertalca. Danas pećina Risovača nudi šetnju kroz jedinstveno nalazište paleolita u Evropi. Dan završavamo u Bukovičkoj banji, slobodno vreme za šetnju kroz park u kom su brojne skulpture od mermera sa planine Venčac, nadomak Aranđelovca. Povratak u večernjim časovima, oko 22h.

CENA ARANŽMANA IZNOSI:  3250,00 dinara po osobi

 

 U cenu aranžmana je uračunato:  
- Prevoz komfornim autobusom visoke turističke klase, iz sopstvenog voznog parka na relaciji po programu putovanja

- Ulaznice predviđene programom: Oplenac, Orašac, Risovača, degustacija vina u vinariji…

- Usluge licenciranog pratioca

- Organizacioni troškovi

 

U cenu aranžmana nije uračunato:

- Individualni troškovi putnika

 

USLOVI PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije-sklapanja ugovora, ostatak najkasnije do 5.11.2022.

U cenu aranžmana je uračunato:  
- Prevoz komfornim autobusom visoke turističke klase, iz sopstvenog voznog parka na relaciji po programu putovanja

- Ulaznice predviđene programom: Oplenac, Orašac, Risovača, degustacija vina u vinariji…

- Usluge licenciranog pratioca

- Organizacioni troškovi

 

U cenu aranžmana nije uračunato:

- Individualni troškovi putnika

USLOVI PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije-sklapanja ugovora, ostatak najkasnije do 5.11.2022.

NAPOMENE:

- Organizator putovanja je TA Dunavturs, licenca OTP 192/2021 kategorija A.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

- Aranžman je rađen na bazi minimum 35 plativih putnika i usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

-  Za sve informacije date usmenim putem Organizator ne snosi odgovornost.

-  Punovažan je samo program putovanja istaknut u prostorijama agencije ili elektronska komunikacija.

-  Putnik potpisivanjem Ugovora o putovanju , potvrđuje da su mu uručeni Opšti uslovi putovanja i da iste u celosti prihvata.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije „DUNAVTURS“ LICENCA OTP 192/2021, kategorije A, od 23.11.2021. Cenovnik za Šumadiju, broj 1, važi od 20.09.2022.

 

Komentari

Oceni smeštaj


2 + 8 =

Ostavi komentar