Filter Ponuda

Crna Gora Grčka
Egipat
Turska
Srbija
0 € 700 €

Obaveštenje

Vlada Republike Srbije je dana 18.11.2021. usvojila Uredbu o izmeni uredbe o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti Covid-19 izazvane viruson SARS-CoV-2 Izmenom je predviđeno da zamenska putovanja definisana navedenom uredbom putnik može iskoristiti najkasnije do 31.12.2022., a u suprotnom organizator putovanja dužan je da izvrši povraćaj uplaćenih sredstava najkasnije do 01.02.2023. godine.

Zvanično saopštenje pogledajte ovde.

kursna lista 18.05.2022

SREDNJI KURS: 117.4762 RSD

NEWSLETTER

Srebrno jezero-Kladovo-Lepenski Vir

Srebrno jezero predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji. Ovo veštačko jezero smešteno u dolini, na 2 km o Velikog Gradišta, nastalo je pregrađivanjem dunavskog rukavca, okruženo  šumovitim brdima. Sam naziv Srebrno jezero dolazi od specifične boje vode koja ima srebrnkast odsjaj u suton. Mnogobrojne plaže, sportski tereni, kulturne manifestacije privlače turiste tokom cele godine.

Tekija (selo, opština Kladovo) je smeštena u najlepšem delu Nacionalnog parka Đerdap, predstavlja jedno od prijatnijih mesta za odmor. Vožnja brodom predstavlja još jednu nezaobilaznu atrakciju vezanu za Tekiju…

Arheološko nalazište Lepenski vir predstavlja ostatke najstarijeg sedelačkog naselja u Evropi, osnovano pre osam hiljada godina. Do otkrića lokaliteta se došlo tokom opsežnih istraživanja u Đerdapu koja su vršena zbog izgradnje HE Đerdap I.

Nema ocena.
0 KOMENTARA
DODAJ KOMENTAR I OCENI

DUNAVE, DUNAVE, MOJE MORE…

 

SREBRNO JEZERO-KLADOVO-LEPENSKI VIR

Autobus-Brod

21.05.2022 (Subota)

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

           Polazak iz Bačke Palanke u 05.00 h sa glavne autobuske stanice. Vožnja preko Novog Sada  (sastanak putnika kod stare lokomotive u 06.00 h ), Beograda, Požarevca do Srebrnog jezera gde je planirana pauza radi osveženja. Nastavak putovanja do Tekija gde se po dolasku putnici ukrcavaju na brod. Vožnja brodom traje 2h. Tokom vožnje brodom, pored neverovatne prirode ovog kraja,  putnici će imati priliku da vide: Trajanovu tablu koja je svedok završetka čuvenog Via Danubius puta i izdgradnje čuvenog Trajanovog mosta, zatim statuu Decebala(dečanskog kralj iz vremena cara Trajana (kraj I i početak II veka n.e.), inače najveću skulpturu na Dunavu, manastir Mrakonija (ženski pravoslavni manastir na rumunskoj strani), balon stanice, spomenik plovidbe Dunavom pre izgradnje brane HE Đerdap I i još mnogo toga… Posle završene vožnje i silaska sa broda put se nastavlja prema nalazištu Lepenski Vir - jednom od najstarijih i najznačajnijih paleolitskih nalazišta na obali Dunava. Po dolasku sledi organizovana poseta i obilazak lokaliteta u trajanju od 90 minuta. Polazak za Novi Sad i Bačku Palanku. Planirano vreme dolaska oko ponoći.

 

CENA ARANŽMANA IZNOSI: 4.990,00

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • Prevoz komfornim autobusom visoke turističke klase iz sopstvenog voznog parka na navedenoj relaciji
  • Ulaznice za vožnju brodom i obilazak nalazišta Lepenski Vir
  • Usluge stručnog vodiča
  • Lekarske usluge tokom putovanja

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • Individualni troškovi putnika

 

NAČIN PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije , ostatak najkasnije do

                                   15.05.2022.god.

 

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • Prevoz komfornim autobusom visoke turističke klase iz sopstvenog voznog parka na navedenoj relaciji
  • Ulaznice za vožnju brodom i obilazak nalazišta Lepenski Vir
  • Usluge stručnog vodiča
  • Lekarske usluge tokom putovanja

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • Individualni troškovi putnika

 

NAČIN PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije , ostatak najkasnije do

                                   15.05.2022.god.

 

 

VAŽNA NAPOMENA: Agencija uzima pravo da u slučaju lošeg vremena realizaciju izleta pomeri za sledeći vikend ili termin koji brodar bude imao slobodan o čemu će putnik biti blagovremeno obavešten od strane agencije.

 

-  Organizator putovanja je TA Dunavturs, licenca OTP 192/2021 kategorija A.

   Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

- Aranžman je rađen na bazi minimum 40 plativih putnika i usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

-  Za sve informacije date usmenim putem Organizator ne snosi odgovornost.

-  Punovažan je samo program putovanja istaknut u prostorijama agencije ili elektronska komunikacija.

-  Putnik potpisivanjem Ugovora o putovanju , potvrđuje da su mu uručeni Opšti uslovi putovanja i da iste u celosti prihvata.

 

ORGANIZATOR:” DUNAVPREVOZ”DOO, ogranak TA Dunavturs, Bačka Palanka, Novosadski put 12,

 licenca OTP 192/2021 kategorija A

Cenovnik za Srebrno jezero br 1, vazi od 28.02.2022.

Komentari

Oceni smeštaj


7 + 9 =

Ostavi komentar