Filter Ponuda

Makedonija
Crna Gora Grčka
Egipat
Turska
Srbija
0 € 700 €

Obaveštenje

Vlada Republike Srbije je dana 18.11.2021. usvojila Uredbu o izmeni uredbe o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti Covid-19 izazvane viruson SARS-CoV-2 Izmenom je predviđeno da zamenska putovanja definisana navedenom uredbom putnik može iskoristiti najkasnije do 31.12.2022., a u suprotnom organizator putovanja dužan je da izvrši povraćaj uplaćenih sredstava najkasnije do 01.02.2023. godine.

Zvanično saopštenje pogledajte ovde.

kursna lista 27.01.2023

SREDNJI KURS: 117.3739 RSD

NEWSLETTER

BEČ - Sretenje 2023

Iskre nekadašnjeg sjaja moćne carevine i jedne sjajne kulture i danas se mogu primetiti baš ovde „Na lepom plavom Dunavu“...Osetite baroknu atmosferu srednjeg veka i carski život moćne dinastije Habsburg, jer sve što danas simbolizuje Beč poteklo je upravo iz zlatnog perioda vladavine Habsburgovaca.

Nema ocena.
0 KOMENTARA
DODAJ KOMENTAR I OCENI

SRETENJE U CARSKOM GRADU….

B E Č

Termin: 14.02.-16.02.2023.

 

Iskre nekadašnjeg sjaja moćne carevine i jedne sjajne kulture i danas se mogu primetiti baš ovde „Na lepom plavom Dunavu“...Osetite baroknu atmosferu srednjeg veka i carski život moćne dinastije Habsburg, jer sve što danas simbolizuje Beč poteklo je upravo iz zlatnog perioda vladavine Habsburgovaca.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN – 14. FEBRUAR: BAČKA PALANKA – BEČ

Polazak iz Bačke Palanke sa autobuske stanice oko 22h. Putovanje preko Novog Sada (sastanak putnika na dolaznim peronima na glavnoj autobuskoj stanici) do Mađarske auto-putem sa usputnim zadržavanjima radi odmora i granične procedure. Mogućnost polaska i iz Beograda (bez doplate).

2.DAN – 15. FEBRUAR : BEČ

Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada iz autobusa: Belvedere, bulevar Ring sa čuvenim zdanjima - Opera, Hofburg, Parlament, Gradska kuća, Univerzitet, Državno pozorište, Berza... Šetnja centrom sa vodičem kroz dvorište palate Hofburg, kroz čuvene ekskluzivne ulice Kohlmarkt i Graben, sve do katedrale Svetog Stefana i kuće Mocarta. Smeštaj u hotel posle 14h. Slobodno vreme za uživanje u carskom gradu u kom se još uvek oseti carska atmosfera i moć vladara iz dinastije Habsburg. Preporuka je popiti kafu melanž, uz tradicionalni kolač od jabuke sa šlagom u nekoj od brojnih poslastičarnica u gradu (npr. čuveni lanac „Aida”). Noćenje.

3.DAN – 16. FEBRUAR : BEČ – BAČKA PALANKA

Doručak. Odlazak autobusom do centra grada. U toku dana je predviđena i fakultativna poseta nekadašnjoj letnjoj rezidenciji moćne dinastije Habsburg, a danas je prvi sprat dvorca otvoren za javnost i može da se prošeta i vide odaje u kojima su se odvijali bitni istorijski događaji – dvorac Šenbrun je najposećeniji lokalitet u Austriji i čuva tajne brojnih članova dinastije koja je vladala austrijskim carstvom (šetnja kroz dvorac je uz audio vodič na našem jeziku, traje oko 50 minuta). Posle obilaska dvorca, kraće slobodno vreme za šetnju u parku iza dvorca. Povratak iz palate ka centru, slobodno vreme za individualna razgledanja. U dogovoreno vreme polazak ka Srbiji u kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u časovima posle ponoći (zavisi od zadržavanja na granicama i stanja na putevima).

 

CENA ARANŽMANA: 95 eura

 

CENA OBUHVATA:

  • Prevoz visokoturističkim autobusom “Dunavprevoz”-a, marke SETRA/MERCEDES (audio-video oprema, klima, wi-fi), na navedenoj relaciji, sa troškovima putarina, parkinga, vinjete
  • Smeštaj u hotelu 3/4* van Beča na bazi 1 noćenja sa doručkom, u sobama sa sopstvenim kupatilima ( 1/2, 1/3)
  • Licencirani vodič/pratioc na putovanju, obilazak Beča
  • Organizacioni troškovi

CENA NE OBUHVATA:

  • Putno-zdravstveno osiguranje
  • Individualne troškove,
  • Fakultativne izlete

 

USLOVI PLAĆANJA: 30% prilikom rezervacije-sklapanja ugovora, ostatak najkasnije do 01.02.2023.

 

NAPOMENA: Fakultativna poseta palati Habsburgovaca “Šenbrun” (35 eur po osobi). Cena je predviđena ako se prijavi minimum 25 putnika. U cenu je uključena ulaznica za Grand turu, rezervacija termina, naš vodič za organizaciju ulaza u palatu, pisani vodič ili audio-gajd na našem jeziku koji se dobija na ulazu u palatu, povratak ka centru. OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE U AGENCIJI, PRE PUTA. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima.

 

NAPOMENE:

 

- Organizator putovanja je TA Dunavturs, licenca OTP 192/2021 kategorija A.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

- Aranžman je rađen na bazi minimum 40 plativih putnika i usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo promene cene ili otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

- Za sve informacije date usmenim putem Organizator ne snosi odgovornost.

- Punovažan je samo program putovanja istaknut u prostorijama agencije ili elektronska komunikacija.

- Putnik potpisivanjem Ugovora o putovanju , potvrđuje da su mu uručeni Opšti uslovi putovanja i da iste u celosti prihvata.

- Za putnike koji poseduju crveni biometrijski pasoš Republike Srbije, za ulazak u EU pasoš treba da važi minimum 3 meseca od dana povratka sa putovanja, a za ulazak u Republiku Tursku minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja.

- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

- Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free” pa Vas molimo da to imate u vidu.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije „DUNAVTURS“ LICENCA OTP 192/2021, kategorije A, od 23.11.2021. Cenovnik za Beč, broj 1, važi od 24.11.2022.

Komentari

Oceni smeštaj


3 + 6 =

Ostavi komentar