Filter Ponuda

Makedonija
Crna Gora Grčka
Egipat
Turska
Srbija
0 € 700 €

Obaveštenje

Vlada Republike Srbije je dana 18.11.2021. usvojila Uredbu o izmeni uredbe o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti Covid-19 izazvane viruson SARS-CoV-2 Izmenom je predviđeno da zamenska putovanja definisana navedenom uredbom putnik može iskoristiti najkasnije do 31.12.2022., a u suprotnom organizator putovanja dužan je da izvrši povraćaj uplaćenih sredstava najkasnije do 01.02.2023. godine.

Zvanično saopštenje pogledajte ovde.

kursna lista 27.01.2023

SREDNJI KURS: 117.3739 RSD

NEWSLETTER

Olympic beach

 

Olympic beach je letovalište na obali Egejskog mora, u Olimpskoj regiji, u podnožju planine Olimp, po kojoj je i dobio ime. Drugi deo svog imena duguje upravo plaži, koja je peskovita, dugačka i široka. Pesak je zlatnožut, sitan i fin, a plaža je godinama nagrađivana Plavom zastavicom, sigurna i obezbeđena, sa svim turističkim pogodnostima. U neposrednoj je blizini Paralije, oko 2km, od gradića Katerini udaljen je 8 km, a od Soluna, do kojeg se može stići lokalnim autobusom, oko 70 km.

Klima je pogodna zbog blizine Olimpa i blagog povetarca. Paraliju i Olympic beach spaja velika peščana plaža sa toplim morem. Mesto daje mogućnost kombinovanja porodičnog i aktivnog odmora. Olympic beach je manje i mirnije mesto od susedne Paralije, ali je šetalištem dugim 3,4 km uz obalu povezan sa Paralijom, koja nudi bogat noćni život, što ovu destinaciju čini još interesantnijom i atraktivnijom za mlade.

Centar letovališta krasi predivan park, koji jednim delom uokviruje plažu, a u drugom delu pruža celodnevnu zabavu u vidu kafeterija, restorana, poslastičarnica, taverni, raznih prodavnica i butika, a svoj središnji deo prepušta najmlađim gostima i njihovoj igri na igralištima.  Zaljubljenike u kupovinu grčki trgovci će sigurno privući bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna i odece.