Filter Ponuda

Makedonija
Crna Gora Grčka
Egipat
Turska
Srbija
0 € 700 €

Obaveštenje

Vlada Republike Srbije je dana 18.11.2021. usvojila Uredbu o izmeni uredbe o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti Covid-19 izazvane viruson SARS-CoV-2 Izmenom je predviđeno da zamenska putovanja definisana navedenom uredbom putnik može iskoristiti najkasnije do 31.12.2022., a u suprotnom organizator putovanja dužan je da izvrši povraćaj uplaćenih sredstava najkasnije do 01.02.2023. godine.

Zvanično saopštenje pogledajte ovde.

kursna lista 27.01.2023

SREDNJI KURS: 117.3739 RSD

NEWSLETTER

Hanioti

 

Hanioti je poznato grčko letovalište smešteno na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra, između Polihrona i Pefkohorija. Nalazi se na oko 105 km južno od Soluna i predstavlja jedno od najlepših turističkih mesta prvog prsta Halkidikija. Hanioti, mesto prelepe vegetacije, svoje ime je dobio po prvim doseljenicima iz grada Hanije sa Krita. Mesto je ušuškano između magistrale sa jedne i Toroneos zaliva sa druge strane.

Hanioti karakteriše predivna peščana plaža, oivičena parkom punim zelenila, koja će Vam pružiti prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima romantične šetnje. Gradska plaža se prostire ispod parka, dugačka je i peskovita sa postepenim ulaskom u vodu. Nagrađena je plavom zastavicom zbog izuzetno čistog mora i besprekornog okruženja. Uz plažu se nalazi i šetalište sa kafićima, restoranima i radnjama. Sa plaže se pruža predivan pogled na poluostrvo Sitoniju.

U centru se nalazi veliki trg koji je centar zbivanja, poznat po simpatičnoj fontani, obogaćen zelenilom i odlično osvetljen, od koga se šire male ulice sa mnoštvom prodavnica, taverni, restorana, barova i ostalih objekata za zabavu koji obećavaju dobar provod za sve generacije. Pored svih ovih turističkih sadržaja, ovde su i pošta, ambulanta, rent-a-car agencije, taxi služba, javni prevoz, supermarketi, kao i ekskluzivne radnje kože, krzna, zlata...Idealan je za porodice koje preko dana žele relaksirajući  odlazak na plažu, ali i za omladinu željnu noćnog provoda.