Filter Ponuda

Srbija
Makedonija
Crna Gora Grčka
Egipat
Turska
Bosna i Hercegovina
0 € 700 €

kursna lista 24.06.2024

SREDNJI KURS: 117.0614 RSD

NEWSLETTER

Paralia

 

Paralia je omiljeno letovalište u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, i jedno od najpoznatijih letovališta oblasti Pieria. Udaljena je oko 7 km od grada Katerini - kulturnog i trgovačkog centra ovog dela Grčke. Solun je udaljen 70 km, i do njega vrlo lako i brzo možete stići lokalnim autobusom.

Paralia je posebno poznata po odličnom noćnom životu, pa su njeni posetioci često mladi ljudi željni provoda i zabave, koji ovde mogu da uživaju u brojnim  barovima, diskotekama i kafićima. Paralia je živo mesto sa mnoštvom atrakcija i mogućnostima za zabavu za odrasle, ali i za decu, pa je tako idealna destinacija kako za mlade, tako i za porodice sa decom i ljubitelje avanture i sportova na vodi. 

Brojne prodavnice i butici kože, krzna, zlata i suvenira predstavljaju raj za šoping, a za snabdevanje na raspolaganju su manji i veći marketi i hipermarket Lidl. Za gurmane u Paraliji ima dosta ribljih restorana, taverni sa tradicionalno dobrim specijalitetima grčke kuhinje, internacionalnih restorana, kao i pekara, poslastičarnica i pabova. Ukoliko Vam zatrebaju, ovde možete naći i apoteke i lekarske ordinacije.