Filter Ponuda

Srbija
Makedonija
Crna Gora Grčka
Egipat
Turska
Bosna i Hercegovina
0 € 700 €

kursna lista 21.04.2024

SREDNJI KURS: 117.1474 RSD

NEWSLETTER

Severna Italija - Prvi Maj

Upoznajmo prelepe pokrajine na severu Italije, gde se u jednoj laguni smestila kraljica Jadrana-Venecija, a nije daleko ni "grad Ljubavi" -Verona! Uživajmo u čarima prelepe i očaravajuće Padove!

Nema ocena.
0 KOMENTARA
DODAJ KOMENTAR I OCENI

SEVERNA ITALIJA

 

30.04-04.05.2024.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN: Polazak u večernjim satima 30.04.2024 iz Bačke Palanke do Novog Sada. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije, sa usputnim stajanjima radi odmora i granične procedure.

II DAN: Dolazak u Trst, multikulturalno mesto puno zanimljive arhitekture i bogatog nasleđa. Kraća šetnja centrom grada sa obilaskom SRPSKE CRKVE SV. SPIRIDONA. Slobodno vreme koje možete iskoristiti za razgledanje znamenitosti u Trstu, kao što su : VELIKI KANAL, TRG UJEDINJENJA ITALIJE, RIMSKI AMFITEATAR, TVRĐAVA SAN ĐUSTO… Oko podneva odlazak u veliki trgovački centar Palmanova Outlet Village. Popodne dolazak u hotel u Lido di Jesolo-u, slobodno vreme. Noćenje.

III DAN: Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Padove i Verone. Obilazak Padove, univerzitetskog grada I jednog od najstarijih u severnom delu Italije, grada sa posebnim šarmom u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska Padove, obilazak Verone, velikog turističkog I kulturnog centra sa brojnim atrakcijama za turiste: AMFITEATAR "ARENA", JULIJINA KUĆA, TRG BRA, TRG ERBE, TORANJ LAMBERTI, CRKVA SANTA MARIJA ANTIKA… U poslepodnevnim časovima povratak u hotel u Lido di Jesolo-u. Noćenje.

IV DAN: Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili izlet za Veneciju. Dolazak do luke Punta Sabbioni i vožnja brodom do Venecije. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX – XVIII vek): TRG SVETOG MARKA, DUŽDEVA PALATA, MOST UZDAHA, MOST RIALTO… Slobodno vreme. Povratak brodom do luke Punta Sabbioni. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju sa dogovorenog mesta. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

 

USLOVI PLAĆANJA: Prilikom rezervacije 40% , ostatak najkasnije do 25.04.2024.

CENA ARANŽMANA: 129€

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

✓ Prevoz visokoturističkim autobusom „Dunavprevoz“-a iz sopstvenog voznog parka, na navedenoj relaciji, marke SETRA/MERCEDES (klima, audio-video sistem, wi-fi u Srbiji), troškovi putarina i parkinga u mestima koja se obilaze, kao i dozvole za ulazak u italijanske gradove.

✓ Smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u Lidu di Jesolu (turističko naselje na obali Jadranskog mora) u 1/1, 1/2, 1/3 sobama sa sopstvenim kupatilima.

✓ Usluge licenciranog pratioca/vodiča u toku putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

✓ Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 3€ (deca od 0 meseci do 17,99 godina) 5€ (osobe od 18 do 69,99 godina) 9€ (osobe od 70 do 84,99 godina)

✓ Fakultativni obilazak Verone i Padove - 35€ (minimalan broj putnika 35) Fakultativni obilazak Venecije, vožnja brodićem, lokalni vodič i taksa za ulazak u Veneciju - 35€ (minimalan broj putnika 35)

✓ Doplata za jednokrevetnu sobu 49€

✓ Doplata za transfer iz Beograda 20€ (minimum 4 putnika)

 

NAPOMENA:

✓ Program je rađen na bazi 45 plativih putnika.

✓ Organizator putovanja je TA Dunavturs, licenca OTP 192/2021 kategorija A.

✓ Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

✓ U slučaju poskupljenja elemenata koji čine ovaj program (cena hotela, ulaznica, goriva, putarina, vinjeta, ček-pointa, hotela i sl.), u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija zadržava pravo korigovanja cene u skladu sa istim.

Komentari

Oceni smeštaj


6 + 8 =

Ostavi komentar