Filter Ponuda

Makedonija
Crna Gora Grčka
Egipat
Turska
Srbija
0 € 700 €

Obaveštenje

Vlada Republike Srbije je dana 18.11.2021. usvojila Uredbu o izmeni uredbe o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti Covid-19 izazvane viruson SARS-CoV-2 Izmenom je predviđeno da zamenska putovanja definisana navedenom uredbom putnik može iskoristiti najkasnije do 31.12.2022., a u suprotnom organizator putovanja dužan je da izvrši povraćaj uplaćenih sredstava najkasnije do 01.02.2023. godine.

Zvanično saopštenje pogledajte ovde.

kursna lista 27.01.2023

SREDNJI KURS: 117.3739 RSD

NEWSLETTER

Grčka

Na reč letovanje, prva direktna asocijacija je Grčka – razuđena sa preko 1400 ostrva i površinom raširena na 3 mora: Sredozemno, Egejsko i Jonsko. Grčka obala je veoma razuđena, sa mnoštvom ostrva, poluostrva i zaliva, i po tome je druga u Evropi. Grčka sa svojom gostoljubivošću, tavernama, muzikom, plesom i tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, ljubaznim domaćinima, će učiniti da vam letovanje u Grčkoj bude nezaboravno. Doživite i Vi čari Grčke, pokrenite svoja čula, zaigrajte sirtaki, oslušnite buzuki. Uživajte u aromama izvanrednih Grčkih vina uz tipiti, tzatziki, dolmadaki ili …. Svako jelo u Grčkoj ima lepši miris bolji ukus, vina su pitkija a masline slađe.

Predivne peščane i stenovite plaže, borovom šumom prekriveni rtovi i predivno azurno plavo more odlika su obala Grčke.

Klima je sredozemna sa blagim, vlažnim zimama i toplim suvim letima; sa nešto oštrijim oblikom u unutrašnjosti i na većim visinama (hladnije zime, pojava snega). U skladu sa klimom prisutan je i sredozemni biljni i životinjski svet.

Provedite nezaboravno letovanje u Grčkoj sa Dunavtursom.