Filter Ponuda

Francuska
Nemačka
Slovenija
Grčka
Austrija
Mađarska
Poljska
Češka republika
Italija
Bosna i Hercegovina
Srbija
Rumunija
0 € 700 €

NEWSLETTER

kursna lista 29.03.2017

PRODAJNI KURS: 126.1829 RSD

Đenova (3 noćenja)

Đenova predstavlja najveću luku u Italiji čije gradsko jezgro je na UNESCO-voj listi zaštićene kulturne baštine. Jedan od najstarijih italijanskih gradova, grad u kome je rođen Kristofer Kolumbo, danas, pored svojih starina privlači turiste i modernim građevinama (tržnim centrima, pomorskim muzejom sa najpoznatijim akvarijumom u svetu, botaničkom baštom). San Remo - italijanski grad koji se nalazi u blizini francuske granice. Poznat po okolini gde se uzgaja cveće od kog se proizvode najpoznatiji parfemi na svetu. Čuven po muzičkom festivalu, izložbama cveća i jednom od lepših turističkih centara Italije.  Cinque terre (pet zemalja) - nacionalni park koji je pod zaštitom UNESCO-a, sastoji se iz pet sela koja se nalaze na obodu Ligurijske rivijere. Do njih je moguće doći jedino vozom ili peške.  Nastalo još u XI veku, danas predstavlja jedinstvenu turističku atrakciju, čijem pejzažu nećete odoleti.

 

Termini: oktobar - mart 2017

OPIS HOTELA (smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom):

Hotel Alexander 3* www.hotelalexander-genova.it

Hotel se nalazi u centru Đenove, na 100 m od Prinčevske železničke stanice i 70 m od luke. Hotel sadrži: lift, bar u holu, salu za doručak. Smeštaj: Sobe su standardne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom, telefonom, TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni - samoposluživanje).

 

Nema ocena.
0 KOMENTARA
DODAJ KOMENTAR I OCENI

 

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

USLUGA

CENA ARANŽMANA

14.02 - 19.02.2017.

Hotel 3*

3ND

169€

08.03 - 13.03.2017.

Hotel 3*

3ND

169€

 

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:

 • prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) prema programu

 • smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem u hotelima 3* u Đenovi na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak - kontinentalni (samoposluživanje)

 • razgledanje gradova i obilaske prema programu

 • usluge turističkog vodiča tokom putovanja, troškove organizacije putovanja.

 

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

 • gradsku komunalnu taksu u Đenovi (uključujući i okolinu) i to: za hotele sa 3* - 1 € dnevno (plaća se na recepciji hotela)

 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 • individualni troškovi, fakultativni izleti.

FAKULTATIVNI IZLETI (deca 2 - 12 godina ostvaruju popust):

 • San Remo - 20€ odrasli / 10€ deca

 • Cinque Terre - 25€ odrasli / 15€ deca

 • Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultativih izleta je podložna promeni prema uslovima agencije - ino partnera.

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje - gotovinski.

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD…

Sastanak putnika na parkingu preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (buvljak), na uglu ulica Antifaštičke borbe i Juriija Gagarina u 16.30h. Polazak autobusa u 17.00h (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan …ĐENOVA

Dolazak u Đenovu u jutarnjim satima. Po dolasku obilazak grada: Opera, Trg Ferari, Katedrala Sv. Lorenca, Duždeva palata, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba... Smeštaj u hotelu. Noćenje.

3. dan ĐENOVA - SAN REMO - ĐENOVA

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili fakultativni odlazak do San Rema - „grada cveća”. Panoramski obilazak grada: Kazino, Ruska crkva, Korzo Mateoti, palata Ariston - poznata po festivalu italijanske kancone, La Pinja - srednjevekovni kvart grada... Slobodno vreme. Povratak u Đenovu. Noćenje.

4. dan ĐENOVA - CINQUE TERRE - ĐENOVA

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili fakultativni odlazak do nacionalnog parka Cinque terre, koji je deo UNESCO-ve kulturne baštine. U mestu Levanto se putnici ukrcavaju u voz kojim se obilazi pet zemalja“: Monteroso, Vernaca, Kornilja, Manarola i Riomađore. U večernjim satima polazak iz Levanta i kraća vožnja do Đenove. Noćenje.

5. dan ĐENOVA - OUTLET SERAVALLE…

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Đenovi i odlazak do najpoznatijeg outlet centra u Italiji. Slobodno vreme za šoping. U popodnevnim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju sa usputnim pauzama za odmor.

6.dan …BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

 

 

SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) I ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€ PO OSOBI, KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

 

 

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:

 • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.

 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.

 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.

 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

 • Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.

 • Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.

 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza - “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.

 • Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.

 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 50 putnika).

 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

 • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Organizator preporučuje Međunarodno putno osiguranje, detaljne informacije možete dobiti u agenciji.

Komentari

Oceni smeštaj


2 + 6 =

Ostavi komentar